снимка БулфотоВ понеделник получаваме 21 060 дози от ваксината на Пфайзер.Веднага

...
снимка БулфотоВ понеделник получаваме 21 060 дози от ваксината на Пфайзер.Веднага
Коментари Харесай

Над 50 хиляди дози от ваксината на компанията „АстраЗенека“ срещу Covid-19 пристигат тази сутрин у нас

снимка Булфото

В понеделник получаваме 21 060 дози от имунизацията на " Пфайзер ".

Веднага ще бъдат разпределени по РЗИ-та.

Това оповестиха от Министерството на здравеопазването. Създадена е организация имунизациите незабавно да бъдат разпределени в 28-те районни здравни инспекции в страната и приложението им да стартира.

Имунизациите в първите четири етапи от имунизационния проект ще бъдат възобновени евентуално от през днешния ден, заяви за БНР шефът на " Пирогов " проф. Асен Балтов.

„ Веднага ще бъдат разпределени по РЗИ-та и от РЗИ-тата към съответните и персонални общопрактикуващи лекари и ваксиниционните пунктове. Още „ зелени коридори “ няма да бъдат възобновени, тъй като чакаме да дойдат още две колета с ваксини при започване на идната седмица. Да има опция необятно да се отворят. Иначе ще отворим за един ден, ще свършат и след това отново ще има напрежение. По-добре да се изчака 2-3 дни и тогава, когато има в действителност задоволително количества да стартираме да работи “

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР